Ліга конференцій, 2 тур

Аполлон – СК Дніпро-1 – 1:3

Група Е

Голи: Піттас, 58 – Рубчинський, 11, Довбик, 26, 45

АЗ – Вадуц – 4:1

Голи: Барасі, 19, Бейкема, 81, Сугавара, 90+2, Де Віт, 90+5 – Гольцер, 22

Вилучення: Бюхель, 61 (В)

СК Дніпро-1 досі залишався без жодної перемоги чи нічиєї у єврокубках. Аполлон у першому турі поділив очки з Вадуцом, але навряд цей результат мав лякати підопічних Кучера.

Гості ніби забули свій міжнародний мандраж і дуже потужно провели перший тайм. Історичний для клубу гол оформив 20-річний Валентин Рубчинський. Довбик вивалився на ударну позицію, але не пошкодував передачі для молодого півзахисника – 0:1. Це був перший гол СК Дніпро-1 на груповому етапі єврокубків. Надалі Довбик вже забивав сам. Форвард збірної України замикав зручні передачі партнерів на 26-й і 45-й хвилинах. Цікаво, що під час першого взяття воріт Артем був у очевидному офсайді, але далася взнаки відсутність VAR на груповій стадії ЛК.

По перерві СК Дніпро-1 дещо розслабився і пропустив. Бригада угорця Адама Фаркаша відновила справедливість, знову "проспавши" офсайд. Піттас охоче скористався помилкою суддів. На щастя, це був останній успіх чемпіона Кіпру. Команда Кучера спокійно зберегла перевагу, святкуючи перші очки і перемогу у єврокубках.

Паралельно АЗ мучився з впертим Вадуцом. Клуб з Ліхтенштейна вкотре показав, що не буде хлопчиками для биття. Нідерландці відкрили рахунок, але Гольцер відповів вже через 3 хвилини. У другій половині гостям довелося 30 хвилин грати у меншості після вилучення Бюхеля. Витримати не вдалося – Бейкема вивів АЗ вперед на 81-й, а Сугавара і Де Віт добили Вадуц. Алкмаар з 6 очками впевнено очолює групу Е, далі 3 очки у СК Дніпро-1, і по одному пункту у Вадуца та Аполлона.