У першому турі українці несподівано розгромили РБ Лейпциг, тому підходили до поєдинку в доволі хорошому настрої. Шотландці ж зазнали поразки від Реала. Йовічевіч ухвалив рішення вийти на цей поєдинок тим самим стартовим складом, як і проти німців.

"Обручі" почали тиснути з перших миттєвостей, що конвертувалось у взяття воріт. Мудрик обрізався на чужій частині, оборонець у дотик закинув вперед, що завершилась голом Хатате, який переписали на автогол Бондаренка.

Не можна сказати, що "гірники" після пропущеного м'яча помчали вперед, але забити їм вдалось завдяки фактору Мудрика, який втік за спини оборонців. Розкішний розрізний пас на Михайла віддав Судаков. Кількома хвилинами пізніше ворота Селтіка вразив і Швед, проте його взяття скасували після перегляду VAR. Також Мар'ян ефектно пробивав, але Харт здійснив чудовий сейв. До свистка на перерву рятував і Трубін.

Другий тайм обидва колективи розпочали значно обережніше, на менших швидкостях, обмінюючись не надто гострими моментами. Українці й шотландці намагались боротись за усі м'ячі, через що в одному з епізодів травмувався Судаков. Його замінив Очеретько, який дебютував в ЛЧ. Найнебезпечніший момент мав Якумакіс, після удару якого сфера пролетіла у сантиметрах від каркаса.

Шахтар стояв до останнього й втримав нічию, завдяки якій набрав 4 залікові бали. Для Селтіка це перше очко в груповому етапі цьогорічного розіграшу Ліги чемпіонів.