Низка фанатів німецького клубу влаштувала провокації ще до початку матчу між Марселем та Айнтрахтом в рамках 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів.

Радикальні вболівальники "орлів" демонстрували зі свого сектору фанам французького колективу непристойні жести, трощили огорожу і навіть вдалися до нацистського привітання. Представники Айнтрахта офіційно розкритикували дії цих людей.

"Айнтрахт Франкфурт виступає за толерантність та різноманіття і займає чітку позицію проти расизму, антисемітизму та дискримінації. Клуб чітко дистанціюється від одиночного інциденту перед матчем Ліги чемпіонів Марсель – Айнтрахт, коли був продемонстрований жест, який можна було зрозуміти як нацистське вітання. Антисемітські ідеї різко контрастують з однозначними та непохитними цінностями клубу.

Людина, яка була на відео, повідомила про себе представникам фан-руху Айнтрахта під час першого тайму і категорично спростувала звинувачення в антисемітських намірах. Айнтрахт детально вивчить цю ситуацію і версію цієї особи", – йдеться у заяві клубу з Франкфурта.