Після двох поспіль сенсаційних поразок від Удінезе (0:4) в Серії А та Лудогорця в Лізі Європи (1:2), "джалороссі" нарешті здобули мінімальну перемогу над Емполі.

Пауло Дибала втратив чудовий момент відзначитись вже на 7-й хвилині, невдало зігравши на добиванні. Втім за мить новачок римлян виправився шедевральним голом з-за меж штрафного. Господарі відповіли на перший пропущений м'яч ударом в поперечку, а під завісу тайму врешті відновили паритет. Філіппо Бандінеллі забив головою після навісної передачі від Стояновича.

По перерві Дибала і Таммі Абрахам змогли вирвати перемогу для "вовчиці". Автор першого голу виконав простріл у штрафний майданчик, а англієць заштовхнув м'яч у сітку впритул до воріт. На 87-й хвилині Жан-Даніель Акпа-Акпро отримав пряму червону, після того, як по-звірячому влетів у суперника прямою ногою. Гості залишились у більшості та змогли без проблем втримати перевагу до фінального свистка.

Отже, Рома повертається у боротьбу за Скудетто (13 очок, 5 позиція). Емполі ризикує опуститись в зону вильоту – 4 бали, 16 місце.