Раніше "Імператор" розлучився зі своєю дружиною Іларі Блазі через зраду. Телеведуча, начебто, порушила вірність легенді футболу зі своїм фітнес-тренером Крістіано Йовіно. Він має понад 50 тисяч підписників у Instagram, де ділиться світлинами своєї спортивної фігури, яка вкрита численними тату.

Тепер Франческо Тотті вперше після болючого розставання дав інтерв'ю, у якому відверто розповів про особисте життя. З'ясувалося, що він також не зберіг вірність дружині. "Я не зраджував їй першим. Я сказав, що не збираюся про це говорити, і зберігав мовчання, але останніми тижнями прочитав занадто багато містифікацій у пресі. Деякі з них навіть змусили моїх дітей страждати", – цитує Тотті Marca.

За словами 45-річного колишнього футболіста, гостра криза у його подружніх стосунках спалахнула між березнем і квітнем минулого року. У цей період він повісив бутси на цвях, втратив батька через Covid й сам захворів. Втім Іларі не була поруч з ним в найважчі моменти життя.

У вересні 2021-го він спіймав дружину на зраді, переглянувши її особисті чати в соцмережах. Після цього він переживав депресію, подолати яку йому допомогла нова кохана Ноемі Боккі.

Додамо, раніше ЗМІ повідомляли, що нова пасія Тотті займається флористикою. Вони познайомились на тенісному корті.