Серія А, 6 тур

Наполі – Спеція – 1:0

Гол: Распадорі, 89

Інтер – Торіно – 1:0

Гол: Брозовіч, 89

Наполі після яскравого розгрому Ліверпуля приймав Спецію. Віктор Коваленко два матчі поспіль починав зі старту, але цього разу залишився в запасі гостей.

Наполі за перший тайм настріляв 13 ударів і легко міг громити суперника. Втім, Дронговскі піймав кураж, заручившись підтримкою відчайдушних підкатів оборонців Спеції. Дуже часто господарі хибили й самі, особливо цим грішили вінгери – Хвіча та Ельмас.

Коваленко вийшов на 62-й хвилині, але навряд може занести собі цю гру в актив. Українець лічені рази перетнувся з м'ячем, припустився 2 втрат і став співучасником вирішального гола. Віктор на пару з Христовим "проспали" у карному майданчику Распадорі, який одним дотиком приніс Наполі перемогу. "Адзуррі" вийшли на вершину Серії А, натомість Спеція не може виграти 5 турів поспіль.

Другий матч суботи також вийшов бідним на голи. Інтер з горем навпіл реабілітувався за поразки від Мілана і Баварії. Щоправда, й суперник був непростий – Торіно, який несподівано йшов в зоні ЛЧ.

До перерви підопічні Індзагі завдали 6 ударів і всі неточні. Торіно відповів єдиним, зате яким. Влашіч з меж карного майданчика розстрілював Хандановіча, але 38-річний словенець ще має непогану реакцію. У другій половині команди розкрилися і обидві могли виграти. Інтер домінував на другому поверсі (били Джеко, Лаутаро і Шкріняр), а Санабрія змусив Хандановіча ще раз рятувати "нерадзуррі".

89-й хвилина стала ключовою і тут. Барелла вирізав класну передачу на Брозовіча, який у стрибку прокинув м'яч повз кіпера. 1:0 – Інтер бодай тимчасово випередив Мілан, вийшов на третю сходинку і трохи зменшив тиск на головного тренера Сімоне Індзагі.