Чемпіонат Франції, 7 тур

ПСЖ – Брест – 1:0

Гол: Неймар, 30

Нереалізований пенальті: Слімані, 70 (Б)

ПСЖ після перемоги над Ювентус повернувся до буденних справ внутрішнього чемпіонату. Одним з очевидних прогнозів вважався розгром, адже в гості приїхала команда з низів турнірної таблиці – Брест.

У легкість завдання повірили і самі господарі, тому півгодини нічого не могли вдіяти з масованою обороною "піратів". Розмочити рахунок дозволила чергова мить геніальності Мессі. Лео елегантним закиданням вивів Неймара на ударну позицію, а бразилець другим дотиком чітко пробив у нижній кут. Цього ПСЖ вистачило, щоб піти на другий тайм переможцем.

По перерві столичні зірки продовжили байдикувати, особливо Мбаппе. Чемпіон світу мав хороший шанс забити, але кумедно "штрикнув" м'яч у свою ж ногу. Брест повинен був карати господарів. На 70-й хвилині арбітр призначив пенальті за фол Кімпембе проти Фадіга. До "позначки" підійшов Слімані і програв дуель Доннаруммі.

Гальтьє не витримав такого розвитку подій і зняв з поля Мбаппе та Неймара. Навіть з таким підходом хлопці зберігають розкішну індивідуальну статистику в чемпіонаті – 7+0 та 8+6 відповідно, у Мессі 3+7. Партнери без зайвого блиску втримали перевагу і повернулися на вершину Ліги 1. Марсель може зрівнятися, якщо сьогодні пізніше здолає Лілль