"У Будинку футболу вперше з початку повномасштабної війни за Незалежність нашої держави наживо відбулося засідання виконкому Української асоціації футболу. Перше питання порядку денного, яке отримало одноголосну підтримку, – звернення до керівництва асоціації футболу Боснії і Герцеговини з проханням скасувати рішення про проведення товариського матчу зі збірною рф, який запланований на 19 листопада на території росії.

Паралельно володарі “Золотого м’яча” Олег Блохін і Ігор Бєланов звернулися до гравців національної збірної Боснії і Герцеговини з проханням не брати участі в такому поєдинку. Виконком УАФ закликав керівництво футбольної асоціації Боснії і Герцеговини бути солідарними з усім цивілізованим футбольним світом, який відсторонив команди з росії від міжнародних змагань під егідою УЄФА та ФІФА за їх мовчазну підтримку військової агресії рф проти України.

А росіянам краще готуватися не до матчів збірної, а до виплат репарацій за завдані збитки Україні, в тому числі і футбольній інфраструктурі нашої держави. Слава Героям! Слава ЗСУ! Слава Україні!" – повідомив Павелко у своєму Facebook.