61-річна Джоанна Вілсон, тітка легенди МЮ, намагалася застерегти підопічних Гіггза, коли той у 2018-му очолив збірну Уельсу, повідомляє The Sun.

Родичка зазначила, що він був брудним псом протягом багатьох років, який мав стосунки зі своєю невісткою та встигав дивитися на інших жінок. Вона надіслала жартівливу оду футболістам, включаючи Гарета Бейла. "Якщо ви високий та стрункий, з довгим каштановим волоссям, вам краще бути обережним", – написала Джоанна.

Жінка також додала: "Команда вже знала. Він мав репутацію любовного шахрая протягом століть. У нього немає кордонів у погоні за дівчатами. Він не може допомогти собі".

Раніше колишня партнерка Гіггза – Кейт Гревіль – звинуватила його у нападі та подала до суду. Легенда МЮ, звичайно ж, заперечує все та стверджує, що ніколи не ображав свою кохану. Суд все ще триває.

Нагадаємо, що Гіггз провів за Манчестер Юнайтед понад 960 офіційних матчів. Він є найтитулованішим гравцем в історії британського футболу, який виграв 13 чемпіонських трофеїв найвищого дивізіону Англії.