"Гірники" розпочали гру активніше та вже у дебюті зустрічі могли відкривати рахунок, однак голів у першому таймі так і не було. На 35-й хвилині Шахтар залишився в меншості – Михайло Мудрик вперше у своїй кар’єрі отримав пряму червону за фол проти Марка Сапуги.

По перерві наставники обох команд зробили низку замін, зокрема, на полі з'явилися Зубков та Траоре, гра дещо змінилася. "Жовто-чорні" створили декілька безрезультативних моментів, натомість підопічним Йовічевіча все-таки вдалося забити. На 78-й хвилині Бондар виконав подачу з правого флангу, а Конопля, який перебував у штрафному майданчику, вдало замкнув головою. Рух намагався зрівняти, проте безуспішно.

На останніх хвилинах гри свій шанс отримав і Мар'ян Швед, для якого це був дебют у футболці "помаранчево-чорних". Отже, Рух продовжує перебувати серед аутсайдерів УПЛ (0 очок), а Шахтар із 7-ма пунктами в активі наразі очолив турнірну таблицю.

Зазначимо, що вже 6 вересня "гірники" зустрінуться з Лейпцигом в рамках групового етапу Ліги чемпіонів. У групі із Шахтарем також є Реал Мадрид та Селтік.