"Матч видався доволі важким. Ми наполегливо готувалися, розуміли, що буде непросто. Складність полягала також у тому, що ми трохи менше відпочивали за Динамо, теж багато переїжджали за останній час. Проте ми підійшли до поєдинку у бойовому настрої і дуже хотіли перемогти.

Чудово, що все так склалося. Давно мріяв про дебют у Прем'єр-лізі. Я пограв вже у всіх можливих лігах. Нарешті добрався до УПЛ. І я чекав на цей момент, і усі мої родичі. Прикро тільки, що без глядачів на трибунах доводиться грати, однак це вимушений захід.

Раніше я неодноразово виконував функції болбоя на поєдинках Динамо. Більше того, я ж із Запоріжжя – колись подавав там м'ячі Сергію Сидорчуку, коли він грав за Металург. Сергій – справжня легенда запорізького футболу. Сьогодні було дуже приємно ділити з ним одне поле.

Ми провели класний матч, переважали суперника. Сподіваюся, вболівальники, які дивилися цей матч, у захваті від нашої гри. Можна відверто сказати, що ми зіграли дуже добре.

Динамо недооцінило нас? Можливо. У всякому разі це зіграло нам на користь. Нехай інші теж недооцінюють – це тільки нам на руку.

Мій гол? У Піхальонка фантастична передача. Я на сто відсотків знав, куди він подаватиме і повинен був закривати певну позицію. Я встиг, все так і сталося", – розповів Сарапій в інтерв'ю "Футбол 24".

Нагадаємо, що СК Дніпро-1 перемогло Динамо з рахунком 3:0. Перший гол у матчі забив саме Сарапій.