Рома виграла 2 стартові тури, але якість виступів команди Моурінью залишила чимало питань. Ювентус вже встиг розгубити 2 очки тиждень тому із Сампдорією.

Туринці вийшли вперед вже на 2-й хвилині. Матіч збив Куадрадо на підступах до карного майданчика, і до м'яча підійшов Влаховіч. Сербу вдався потужний удар під поперечину, на який Патрісіу ніяк не міг зреагувати. Ювентус продовжував тиснути, а Рома виглядала відверто скромно. "Вовки" завдали всього один удар за весь тайм, але хоча б самі не пропустили ще.

По перерві гра дещо вирівнялась, хоча моментів все ще бракувало. Гол Роми в середині другої половини став певною несподіванкою. Колишній герой Турина Пауло Дибала навісом знайшов голову Абрахама, який спокійно розстріляв Щенсни. Аллегрі швидко кинув у бій новачка Міліка, потім Мойзе Кіна – нічого не допомогло. Суперники обмінялися кількома напівмоментами, але рахунок залишився незмінним. Нічия дозволяє Ромі ділити лідерство з Лаціо і Торіно, а Ювентус змушений вдовольнитися шостою сходинкою.