АПЛ, 4 тур

Брайтон – Лідс – 1:0

Гол: Гросс, 66

Манчестер Сіті – Крістал Пелас – 4:2

Голи: Сілва, 53, Холанд, 62, 70, 81 – Стоунз, 4 (аг), Андерсен, 21

Ліверпуль – Борнмут – 9:0

Голи: Діас, 3, 85, Елліот, 6, Александер-Арнольд, 28, Фірміно, 31, 63, ван Дейк, 45, Мефам, 46 (аг), Карвалью, 81

Челсі – Лестер – 2:1

Голи: Стерлінг, 47, 63 – Барнс, 67

Вилучення: Галлахер, 28 (Ч)

Брайтон і Лідс стали відкриттям старту сезону, але очний матч вийшов не надто яскравим. Паскаль Гросс приніс мінімальну перемогу "чайкам", які сенсаційно ділять лідерство з Ман Сіті.

Самі "містяни" помучились з Крістал Пелас. Лондонці виграли перший тайм з рахунком 2:0, і довелося згадувати минулий сезон, коли команда Вієйра здобула 4 очки в матчах з грандом. Втім, цього разу у Сіті був Ерлінг Холанд. Бернарду Сілва розпочав камбек більярдним ударом, а норвежець оформив хет-трик всього за 19 хвилин.

Ліверпуль зірвав злість провального старту на Борнмуті. Підопічні Клоппа настріляли новачку еліти 9 "сухих" голів. Роберто Фірміно провів ледь не найкращий матч у своєму житті. 30-річний бразилець тричі асистував партнерам, а потім додав дубль. Ліверпуль зупинився на рахунку 9:0.

Челсі сам собі вигадав проблеми у поєдинку з Лестером. Молодий Галлахер залишив лондонців у меншості, отримавши дві жовті в середині першого тайму. Ситуацію рятував Стерлінг, який відзначився двома голами по перерві. Барнс відквитав один м'яч, але зрештою Лестеру довелося миритися з третьою поразкою поспіль і передостаннім місцем таблиці.