Майже 12 мільйонів вподобайок! Саме стільки зібрало ось це запальне відео на Instagram-сторінці Перрі Едвардс. Ритмічний, кумедний і дуже класний танець виконала сама дівчина та її коханий – хавбек Ліверпуля Алекс Окслейд-Чемберлен.

Деякі язикаті скептики відзначили, що на футбольному полі зірковий спортсмен виглядає далеко не так впевнено. У молодого парубка просто немає вибору – він зобов’язаний відповідати високим стандартам своєї другої половинки. Адже дружина Алекса – зірка естради.

Перрі є вокалісткою популярного поп-гурту Little Mix. Це дівочий колектив, який створили ще у 2011 році. Четверо красунь виконують пісні у жанрі популярної музики. Виходить класно і, що головне, успішно. Little Mix досягав вершин британських чартів. Повірте на слово, великі зірки.

Один з найкоштовніших та найяскравіших діамантів групи – Перрі Едвардс. Дівчина народилася у надзвичайно музичній родині. Її, начебто, навіть назвали на честь соліста гурту Journey Стіва Перрі.

Тато дівчини Александр був учасником кількох гуртів. Ба більше, він навіть створив власну групу, яку, без зайвої скромності, назвав Alexander’s Palace. Мама Перрі, Деббі, також була напівпрофесійною співачкою. Та, як не дивно, найбільше для того, щоб Едвардс ступила на сцену, зробив її дідусь. Він багато навчав малу азам вокалу і всіляко сприяв розвитку у цій сфері. Дівчина не те щоб пручалася, але певний час мріяла стати ветеринаром, а не співачкою.

Справжня слава на тендітні плечі красуні звалилася у 2011 році. Тоді вона пройшла кастинг і потрапила на телевізійне шоу Х-Фактор. Це британський аналог нашого Голосу країни. Співоче талант-шоу.

Спочатку у Едвардс справи пішли не вельми добре. Вона вилетіла на старті. Але дівчина отримала другий шанс і міцно за нього вхопилася. Вона та три інші красуні зі шоу врешті сформували вже згаданий гурт Little Mix.

І понеслося! Квиток в омріяне життя поп-діви: армія фанів, кліпи, незліченна кількість хітів, альбоми, рекламні контракти і постійні богемні вечірки. На одній з таких Перрі, ймовірно, й зустріла Алекса Окслейда-Чемберлена. Ще не так давно його вважали одним з найбільших талантів британського футболу.

Виданих авансів Алекс, будьмо відверті, не виправдав. Не пощастило у футболі – пощастило у коханні. Окслейд-Чемберлен підкорив серце Перрі Едвардс. Коли і як саме ця зіркова пара почала зустрічатися, достеменно невідомо. Футболіст та співачка певний час доволі успішно приховували стосунки.

Але аж надто довго ховатися від надзвичайно пронирливих британських папараці просто нереально. Красуню засікли на поєдинку Ліверпуля, решта – справа техніки. Такі простенькі справи детективи-нишпорки з Туманного Альбіону розкривають однією лівою.

Воно й добре – Алексові та Перрі більше не доводилося ховатися від камер. Вони стали однією з улюблених пар англійської молоді. Завжди веселі, усміхнені та щасливі. Не соромляться ділитися власним щастям у соціальних мережах.

Тим паче в Англії такі от історії кохання дуже люблять. Зірка футболу та красуня зі сцени. Ну чим не нові Бекхеми? Ну, на мінімалках. Така собі бюджетна версія Девіда і Вікторії.

У Окслейда-Чемберлена та Едвардс народився чудовий первісток – син Аксель. А трохи згодом, цього літа, співачка поділилася ще однією розкішною новиною:

Минулої ночі кохання всього мого життя встало на одне коліно, і я сказала… ТАК!

І нехай з усіма виданими анонсами у спортивній сфері Алекс не розплатився, в особистому житті у цього хавбека Ліверпуля усе просто ідеально. Зірка поп-сцени до нестями у нього закохана. Красуня подарувала півзахисникові сина і відповіла згодою на найголовніше питання.

А футбол… то вже другорядне.

Інші героїні рубрики "Дружина футболіста"

Найвідоміший поцілунок в історії футболу, який незграбно повторив Зінченко: пристрасна історія службового роману Касільяса

Найкрасивіша жінка у житті Дональда Трампа і чемпіон світу – ідеальна пара, яка не може не дратувати

12 разів за ніч, побої і зради: насичене, хоча й коротке, сімейне життя чемпіона світу і секс-символа 90-х