Спокуслива італійка певний час ігнорувала повідомлення іспанського футболіста. Проте Мората був налаштований серйозно, щоб завоювати серце красуні, повідомляє Dailystar.

"Альваро побачив мою фотографію і питав багатьох людей, чи знають вони мене, щоб вони познайомили нас. Проте у нас не було спільних друзів. Тому він написав мені в Instagram. Я відповіла йому через довгий час, і, зрештою, ми зустрілися.

Коли я зустріла Альваро, то була вражена, бо я одразу зрозуміла, що він налаштований серйозно. Наприклад, через два тижні після нашого першого побачення він вісім годин їхав на зустріч із моєю сім'єю і повернувся до Турина дуже пізно, хоча наступного дня йому треба вранці на тренування. І таких жестів тисяча", – зізналася Кампелло.

Італійка розповіла, що Альваро постійно повторював, що хоче на ній одружитися. Так і сталося через 8 місяців знайомства. Пара щаслива разом та виховує трьох дітей. А спокуслива дружина надихає нападника на нові успіхи у кар'єрі.

Нагадаємо, що Мората вразив вболівальників своєю грою на старті нового сезону Ла Ліги. Нападник допоміг Атлетіко здолати Хетафе, забивши два голи. А перед стартом чемпіонату він також оформив дубль у товариському матчі проти Ювентуса.