Кубок Італії, 1/8 фіналу

Аталанта – Венеція – 2:0

Голи: Муріель, 12, Меле, 88.

У боротьбі за кубок зійшлися Аталанта з верхньої частини турнірної таблиці Серії А та Венеція, яка посідає 15-те місце. На 12-й хвилині матчу одна із атак Аталанти завершилася голом. Луїс Муріель обійшов захисника суперника та завдав удар з лінії штрафного майданчика. Арбітр перевірив гол за допомогою VAR. Була ймовірність, що колумбійський нападник зіграв рукою. Однак суддя порушення не побачив, рахунок став 1:0 на користь "Богині". Венеція бігала в контратаки, але без особливого ефекту.

У другому таймі Аталанта продовжила атакувати "лагунарі". У Венеції був шанс зрівняти рахунок. Гості розіграли кутовий. Домен Чрнігой потужним ударом в один дотик відправив м'яч у сітку воріт. Проте гол скасували через офсайд.

Шанс подвоїти перевагу був у Олексія Міранчука. Російський футболіст цілився у ближній кут воріт суперника, але в останній момент захисник Венеції вибив м'яч. У відповідь Тома Анрі, після помилки Мартена де Рона, потужно пробивав по воротах господарів. Голкіпер врятував свою команду. Крапку поставив Йоакім Меле, встановивши рахунок 2:0 на 88-й хвилині.

Український легіонер Руслан Маліновський не міг допомогти Аталанті через дискваліфікацію. У гравця перебір жовтих карток.