"Біло-сині" пробилися до вирішальної стадії кваліфікації Ліги чемпіонів, здолавши Фенербахче та Штурм. Натомість Бенфіка підійшла до поєдинку з киянами двічі розгромивши Мітьюлланд. Вже 17-го серпня Динамо прийматиме лісабонців на номінально домашній арені у польській Лодзі, де проводило й попередні домашні єврокубкові матчі. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за Києвом.

Команди вже зустрічалися у минулій кампанії ЛЧ. У домашньому матчі Динамо розписало з "орлами" суху нічию, а в Лісабоні господарі поля впевнено здолали підопічних Мірчі Луческу (2:0).

Надійний букмекер FAVBET вважає Бенфіку беззаперечним фаворитом у боротьбі з Динамо за путівку в груповий етап ЛЧ. На перемогу "орлів" можна поставити з коефіцієнтом 1.78. Аналогічний успіх киян оцінюється у 5.20. На нічию в основний час ставлять 4.0.

На прохід далі за сумою двох матчів киянам дають ще менше шансів – 5.30 проти 1.16 у португальців. Схоже, експерти очікують на результативний перший поєдинок. Коефіцієнт на стандартний тотал менше 0.5 становить 8.70, аналогічний тотал більше – 1.05.

Додамо, що лузер протистояння Динамо – Бенфіка спробує свої сили у груповому етапі Ліги Європи.