Матч за Суперкубок УЄФА Реал – Айнтрахт стартує у середу, 10 серпня, о 22:00 за Києвом. Зустріч відбудеться на Олімпійському стадіоні у Гельсінкі. Фінляндія вперше приймає єврокубковий фінал. Дивитися поєдинок онлайн можна на платформі MEGOGO.

Нагадаємо, що мадридський Реал у минулому сезоні знову виграв Лігу чемпіонів. У паризькому фіналі "бланкос" мінімально обіграли Ліверпуль (1:0). Натомість Айнтрахт завоював другий за престижністю євротрофей, здолавши Рейнджерс у серії пенальті на Рамон Санчес Пісхуан.

Команда Андрія Луніна, який потрапив у заявку на Суперкубок, наразі не проводила офіційних поєдинків. А ось Айнтрахт вже встиг зганьбитися у першому ж турі Бундесліги, поступившись у рідних стінах Баварії з рахунком 1:6.

Цікаво, що востаннє команди зустрічалися у фіналі Кубка чемпіонів-1960, за підсумками якого Реал став переможцем турніру вп'яте поспіль. Тоді мадридці розгромили Айнтрахт у Глазго з рахунком 7:3. Альфредо Ді Стефано відзначився хет-триком, а Ференц Пушкаш записав до свого активу покер.

Як і понад 60 років тому, німецький клуб майже не має шансів у протистоянні з "королями" Європи. Останні є безапеляційними фаворитами гри, вважає надійний букмекер FAVBET. Коефіцієнт на перемогу Реала в основний час становить 1.50, а можливий тріумф Айнтрахта прирівнюється до дива – 7.60.

Водночас команди, швидше за все, потішать результативним футболом. Стандартний тотал більше 1.5 оцінюється у 1.20, аналогічний тотал менше – 4.45. Зазначимо, що раніше Мадрид чотири рази вигравав Суперкубок УЄФА (2002, 2014, 2016, 2017).