Матч Штурм – Динамо стартує у вівторок, 9 серпня, о 21:30 за Києвом. Гра відбудеться у місті Грац на Меркур Арені, яка вміщає 15 тисяч глядачів. Перша зустріч команд у польській Лодзі завершилась мінімальною перемогою "біло-синіх".

Мірча Луческу взяв до Австрії 25 футболістів. У заявку потрапили, зокрема, четверо гравців молодіжної команди – Нещерет, Боль, Яцик та Царенко. Участь травмованого лідера Динамо – Віктора Циганкова – досі під питанням. Обслуговуватиме матч бригада арбітрів зі Словаччини на чолі з 38-річним Іваном Кружляком.

Надійний букмекер FAVBET вважає, що Штурм має трохи більше шансів на перемогу в основний час – коефіцієнт 2.49. Аналогічний успіх киян оцінюється у 3.20.

Щоправда, саме динамівці є фаворитами на прохід далі за сумою двох матчів – 1.30. Шанси господарів майбутнього поєдинку – суттєво нижчі (3.55). Зрештою, проти Фенербахче у Стамбулі підопічні Луческу довели, що можуть здобувати результат навіть у пекельних умовах.

Команди навряд чи потішать глядачів дуже результативним футболом. Стандартний тотал більше 1.5 становить 3.05, аналогічний тотал менше – 1.35. Нагадаємо, що переможець цієї пари у плей-офф ЛЧ, швидше за все, зустрінеться з Бенфікою Яремчука, яка у першому матчі розбила Мідтьюлланн з рахунком 4:1. Невдаха австрійського протистояння продовжить боротьбу в Лізі Європи.