В рамках 3-го туру чемпіонату Австрії Штурм втратив перемогу над Рідом маючи чисельну перевагу. Після ганебної нічиєї наставник суперника Динамо в Лізі чемпіонів провів паралелі між поєдинком у домашньому чемпіонаті та майбутнім матчем-відповідю проти киян в ЛЧ.

"Зрештою, одне очко може вирішити, досягли ви своєї мети чи ні. Ці два втрачені очки неймовірно болючі. Так і має бути, ми повинні цьому навчитися. Якщо ви не заб'єте другий гол, то достатньо невеликої ситуації, щоб перевернути всю гру.

Результат мене дратує, це два втрачені очки на рівному місці. З іншого боку, я більшою мірою задоволений грою своїх хлопців. Проблема в тому, що ми мали і перевагу, і контроль м'яча, але ми так і не створили достатньої кількості моментів для взяття воріт. Потрібно було вирішувати все у першому таймі.

Переконаний, що ми ще можемо все перевернути у поєдинку з українським клубом та вийти у плей-офф Ліги чемпіонів. Якщо ми впевнено будемо пресингувати Динамо, то у нас буде шанс. Думаю, ми зможемо це зробити. Це буде захопливий поєдинок", – цитує Ільцера Kicker.

Нагадаємо, матч-відповідь між Штурмом і Динамо відбудеться 9 серпня у Граці на UPC Арені. Стартовий свисток пролунає о 21:30.