"Я завжди вважав, що це дивний трансфер. Мені завжди здавалося, що такий момент настане, навіть якщо Роналду і грав добре раніше.

На певному етапі кар'єри варто зрозуміти, що ти вже не той. Кар'єра Роналду вийшла довшою, бо він дуже професіональний.

Але йому 37 років, цього сезону йому буде 38. Він уже не той. Це, як і раніше, чудовий бомбардир, але Кріштіану уже не той, що раніше.

Можу помилятися, але жоден клуб Європи наразі не хоче його підписати. Зараз все виглядає так, наче МЮ не зможе позбутися Роналду, бо ніхто в Європі не хоче його.

Думаю, якщо спитати у тен Хага, то він скаже, що Роналду йому не потрібний. І я не зовсім впевнений, що гравці Манчестер Юнайтед хотіли б бачити Кріштіану у команді зараз", – наводить слова Каррагера The Mirror.

Нагадаємо, Роналду тривалий час відмовлявся приєднуватися до тренувального табору Манчестер Юнайтед. Португалець прагнув перейти в команду, що виступатиме у Лізі чемпіонів.

Нещодавно Кріштіану таки дебютував за "дияволів" у це міжсезоння, зігравши тайм у товариському матчі проти Райо Вальєкано. Проте ще до завершення гри португалець покинув стадіон, чим викликав невдоволення нового наставника Еріка тен Хага.