Ліга чемпіонів. Кваліфікація. Раунд 3

Динамо – Штурм – 1:0

Голи: Караваєв, 28

Кияни отримали погані новини ще перед початком поєдинку. Циганков травмувався на розминці та не зміг вийти на поле, хоча Мірча Луческу і планував його появу із перших хвилин. Та, як з’ясувалося, неприємність мала для Динамо позитивні наслідки.

Замість Віктора у стартовому складі "біло-синіх" вийшов Олександр Караваєв, який у другому поспіль матчі Ліги чемпіонів став головним героєм Динамо. У грі з Фенербахче Караваєв вирвав перемогу в додатковий час, а цього разу відкрив рахунок у середині першого тайму, відгукнувшись на передачу Дубінчака.

Забитий гол дозволив підопічним Мірчі Луческу захопити контроль над поєдинком, і в Штурму було не надто багато шансів відігратися.

Попри м’яч Караваєва, найкращим гравцем протистояння аналітики порталу SofaScore назвали Миколу Шапаренка, який отримав оцінку 7,9. Півзахисник виграв усі свої єдиноборства – 2 з 2-х, виконав 16 точних дальніх передач з 19, три успішні паси на загострення, зробив 2 перехоплення та завдав 4 ударів.

Високо оцінили також дії Георгія Бущана (7,6), в активі якого 4 сейви.

Матч-відповідь в Австрії відбудеться вже 9 серпня. Переможець протистояння Динамо і Штурму в раунді плей-офф кваліфікації зустрінеться з тріумфатором дуелі Бенфіка – Мітьюлланд. Першу гру команда Романа Яремчука виграла 4:1.