"В центрі захисту – Васіліс Лампропулос у парі з ним гратиме один футболіст, у якого український паспорт, але українцем його язик не повертається назвати. У 2019 році він переїхав в Динамо Москва. Після того, як росія анексувала Крим, після того, як вона розв’язала війну, він вирішив поїхати таки грати в столицю цієї країни. У 2021 році він наважився продовжити контракт з цим клубом.

І після того, як розпочалося повномасштабне вторгнення росії 24 лютого, він залишився в Москві, і ми бачили всі на відео, на знімках, як він святкував завершення сезону в нічному клубі в Москві. Тоді як його рідну Волноваху зрівнювали з землею.

Іван Ордець, зрадник України, в центрі захисту Бохума під 20-м номером. Стежимо сьогодні за ним, його офіційний дебют за цю команду. В яку він перейшов, скориставшись правилося FIFA, призупинивши контракт на один рік з московським Динамо.

Цікаво, що він там п’ять місяців робив після того, як росія вдерлася в Україну, після того, як жодних запитань ні в кого не залишилося, після того, як вони почали тотально вбивати українців. І лишень зараз Іван Ордець переїхав в Бохум", – сказав коментатор Сергій Лук’яненко в ефірі трансляції MEGOGO.

А потім додав, коли Ордеця замінили на полі: "Нарешті прибирають його з поля. Нехай не думає, що в Україні забудуть його поведінку, нехай не думає, що в Україні забудуть ті п’ять місяців, які він провів в Москві, ту вечірку в нічному клубі, коли його Волноваху бомбардували.

Не повертається язик назвати його українцем, яким би паспорт у нього не був. Зараз 11 людей присутні на полі у складі Бохума. Було 10 і одне непорозуміння".