Матч Динамо – Фенербахче стартує у середу, 20 липня, о 21:00 за Києвом. "Біло-сині" прийматимуть срібного призера чемпіонату Туреччини на стадіоні імені Владислава Крула у польській Лодзі.

Нагадаємо, що Динамо посіло другу сходинку за підсумками недограного через війну сезону УПЛ. Натомість Фенербахче став віце-чемпіоном Туреччини, поступившись Трабзонспору вісьмома очками. Найкращим бомбардиром команди в чемпіонаті був Сердар Дурсун, який наколотив 15 м’ячів.

Кияни не проводили офіційних матчів із 12 грудня минулого року, коли вдома розписали нічию з луганською Зорею (1:1). Навесні та влітку команда Луческу відіграла цілий ряд благодійних зустрічей. У генеральній репетиції ЛЧ "біло-сині" поступилися Антверпену.

Надійний букмекер FAVBET фаворитом номінально домашнього для киян поєдинку вважає Фенербахче. Коефіцієнт на виїзну перемогу турків становить 2.58. Аналогічні шанси Динамо оцінюється у 3.00

Зливи голів очікувати не варто. Стандартний тотал більше як 2,5 становить 2.08, тотал менше ніж 2,5 – коефіцієнт 1.91.

Найбільш імовірний підсумок гри, за версією фахівців, нічия 1:1 (6.20). Фенербахче також віддають перевагу за сумою двох матчів. На прохід "канарок" ставлять 1.53, шанси Динамо трохи нижчі – 2.52.