Максим Чех, Владислав Вакула та Лассіна Траоре приєдналися до команди Ігора Йовічевіча на зборах у Нідерландах, повідомляє офіційний сайт Шахтаря.

Максим Чех останні три роки провів у Маріуполі, де зіграв 60 матчів та забив один гол. Він також був у складі збірної України U-20 на переможному ЧС. Владислав Вакула з 2019-го належить "гірникам", однак продовжує подорожувати орендами. Раніше у форварда був контракт з Десною, яка попрощалася з ним одразу через кілька тижнів.

Маріуполь не мав наміру повертати Вакулу через скандальну ДТП (тоді футболіст у стані алкогольного сп'яніння не вписався у поворот і збив дорожній знак – прим. Спорт24). Вже взимку він приєднався до Полісся, за яке так і не дебютував.

Також на збори у Нідерланди приїхав легіонер "помаранчево-чорних" Лассіна Траоре. Всі інші іноземці скористалися правилом ФІФА та покинули команду на правах оренди. До слова, Траоре ще наприкінці вересня серйозно травмувався та не грав до кінця сезону. В його активі 14 матчів за Шахтар та 9 голів.