Уже 20 липня кияни зіграють з Фенербахче в рамках 2-го кваліфікаційного раунду ЛЧ. Тож спаринги проти Ліона стануть лакмусовим папірцем для підопічних Луческу. Це шостий суперник "біло-синіх" на тренувальних зборах в Швейцарії. Трохи раніше Динамо втримало перемогу над аутсайдером швейцарської Суперліги у непростому поєдинку.

Динамо та Ліон проведуть два матчі різними складами у вівторок, 12 липня. Перша зустріч розпочнеться о 19:00 за київським часом, а друга – о 22:00.

У літнє міжсезоння "ткачі" підписали двох знакових для себе виконавців: 31-річний Александр Ляказетт повернувся додому з лондонського Арсенала, а 27-річний Корентен Толіссо покинув Баварію на правах вільного агента. Крім цього, ще один сезон в Ліоні проведе вінгер Шахтаря Тете. Бразилець, нагадаємо, скористався правилом ФІФА щодо призупинення угод легіонерів УПЛ.

Основними складами команди зіграють о 22:00. Надійний букмекер FAVBET фаворитом цієї гри вважає французів. Коефіцієнт на перемогу підопічних Петера Боша становить 2.50. Тоді як потенційний успіх Динамо оцінюється у 2.88. На нічию ставлять 3.90.

Найімовірніший підсумок матчу – перемога Ліона з різницею в 1 м'яч. Схожа ставка дозволить збільшити виграш майже у 4 рази (коефіцієнт 3.90). Зазначимо, що востаннє команди зустрічалися у далекому 2006-му. Тоді, на НСК Олімпійський, "ткачі" здобули розгромну перемогу в ЛЧ – 3:0.