Перший кваліфікаційний раунд ЛЧ

Пюнік – ЧФР Клуж – 0:0

Мальме – Вікінгур – 3:2

Голи: Ольссон, 16, Тойвонен, 42, Бірманчевіч, 82 – Інгасон, 38, Гудйонссон, 90

Вилучення: Інгасон, 39

Лудогорець – Сутьєска – 2:0

Голи: Сантана, 74, Тіссера, 90

Лех – Карабах – 1:0

Голи: Ісхак, 41

Нью-Сейнтс – Лінфілд – 1:0

Голи: Броббел, 57

Балкані Жальгіріс – 1:1

Голи: Гріпші, 15 – Буфф, 25

Шемрок Роверс – Хіберніанс – 3:0

Голи: Фінн, 25, Воттс, 40, Гаффні, 78

Шкупі – Лінкольн Ред Імпс – 3:0

Голи: Данфа, 11, Адетунджі, 29, Чіполіна, 62 (автогол)

Вилучення: Маргвелашвілі, 54

Пюнік українців Сергія Вакуленка та Антона Браткова зустрічався з ЧФР Клуж. Голів у цьому матчі так і не побачили, але результат для вірменського клубу можна вважати вдалим. Українські легіонери розпочали гру з перших хвилин. Вакуленко записав до свого пасиву "гірчичник" на 61-й хвилині.

Шведський Мальме відкрив рахунок вже на 16-й хвилині, ісландський Вікінгур відповів на 38-й, після чого автор забитого м'яча Інгасон отримав другу жовту та залишив гостей у меншості. Господарі скористалися нагодою і знову вийшли вперед. По перерві команди намагалися забити ще, обмінятися голами вдалося наприкінці матчу.

Лех зіграв із Карабахом. Команда з Познані зуміла реалізувати момент на 41-й хвилині – Ісхак став автором єдиного гола у цьому поєдинку. Зазначимо, що за Лех виступає екс-голкіпер Динамо – Артур Рудько, який з перших хвилин стояв у рамці воріт. Ще один динамівець Георгій Цітаішвілі провів гру на лаві запасних.

А болгарський Лудогорець впевнено обіграв чорногорську Сутьєску. Голи посипалися у другій половині зустрічі – відзначилися Сантана й Тіссера. Український захисник Ігор Пластун відіграв за Лудогорець увесь матч, але результативними діями не відзначився.

З-поміж інших результатів виділимо розгромні перемоги ірландського Шемрок Роверс та македонського Шкупі. Гандикап у три м'ячі дозволяє цим клубам зробити серйозну заявку на участь у 2-му кваліфікаційному раунді ЛЧ. Матчі-відповіді відбудуться вже наступного тижня.