"Насамперед, добре, що закінчили 2021 рік на першому місці. Видно прогрес у всієї команди. З кожним тренуванням і грою ми ставали сильнішими. Розуміємо, чого вимагає від нас головний тренер. Плюс позитивно те, що виграли Суперкубок України.

Думаю, кожен відчуває, що щодня додає індивідуально і цим покращує командні дії. Коли дійдемо до автоматизму і зможемо виконувати всі вимоги, гра і результати будуть ще кращі.

Травма? Безумовно, відбиток паузи накладають. Найскладніше психологічно. Ти постійно тренуєшся і граєш, береш участь у всіх процесах, а потім випадаєш на місяць і працюєш тільки індивідуально, потім ще близько місяця набираєш потрібні кондиції.

За період травми трохи загубилися деякі якості, над якими знову потрібно було працювати, як на зборах, і підтягувати. Спочатку було важко, але з кожним тренуванням і грою все ставало краще. У підсумку я відчував, що стаю навіть сильнішим, ніж був до травми.

Завдання завжди максимальні. Для нас не буває інших місць, крім першого. Постараємося напрацювати хорошу базу на зборах, щоб завдяки цим фізичним і психологічним навичкам, коли відновиться сезон, нам було легше. У нас буде місяць, щоб відточити всі-всі потрібні компоненти. Вони необхідні, щоб у другій частині сезону показувати ще видовищнішу гру", – поділився Трубін в інтерв'ю офіційному сайту Шахтаря.

Нагадаємо, що Анатолій провів 18 поєдинків за "гірників" у поточному сезоні. Він пропустив 19 голів, а в 6-ти матчах відстояв на нуль.