Власниця шведського ресторану, яка ненавидить Барсу, потролила Піке. Вона опублікувала фото зіркового футболіста з таємничою блондинкою на вечірці, де він нібито відмовився привітати її сина.

Катрін Житомірска публічно назвала батька двох дітей невдахою після розлучення з Шакірою, повідомляє TheSun.

Поки іспанська преса намагалася розпізнати дівчину на фото, Житомірска, яка є відомим блогером і телеведучою у Швеції, заборонила розповсюджувати світлину, зроблену на заході в Стокгольмі. Зрештою вона закрила свій обліковий запис в Instagram.

"Напевно, більшість дівчат на цій вечірці хочуть тебе. Я бачу тебе і відразу думаю про свого сина. Я попросила привітатися з моїм сином. Ти сказав "ні". Хто ти такий? Хлопець, який вміє копати м'яч? Мене це не дуже вражає. Слава тебе засліпила. Ти просто хлопець з м’ячем. Але ти знаєш, що таке карма, і вона вкусить тебе за твою дупу", – зазначила бізнес-леді Катрін.

Згодом вона розповіла каталонським журналістам, що не мала уявлення, хто був таємним другом Піке на тій вечірці. Однак деякі іспанські ЗМІ припускають, що це могла бути красуня, заради якої Піке пішов від Шакіри.