Фанати "армійців" є найчисельнішим угрупуванням серед усіх російських футбольних ультрас, які воюють проти України, повідомляє 24 канал з посиланням на власні джерела у спецслужбах.

На донецькій ділянці фронту з'явилося угрупування, яке створене з ультрас московського ЦСКА. Вони за власним бажанням підписали контракти на 3 місяці. До формування підрозділів з фанатського руху долучилося особисто керівництво клубу. Всі, від президента "червоно-синіх" і до головного тренера, звернулись до міноборони з проханням створити офіційну військову угрупування з фанами.

Ледве не кожен російський доброволець з фанатського руху сповідує нацистську ідеологію. Їх відрізняють за татуюванням з символікою ЦСКА, зображеннями свастики, коловороту та портретом Адольфа Гітлера. Вони не зацікавленні у міфічній "денацифікації" і прямо заявляють, що збираються вбити кожного, хто вважає себе українцем.

Додамо, терористичне угрупування з ультрас зазнало серйозних втрат у першому ж бою. Недосвідчені фанати нерідко стають здобиччю українських снайперів та артилерії. Вони також охоче здаються у полон. Країна-агресор залучала футбольний фанатський рух до своїх злочинів з 2014-го, втім на початку повномасштабного вторгнення таких формувань стало більше.