"Не скажу, що ми відскочили. Але й не скажу, що заслужили виграти. 1:1 – закономірний результат. У Коллінза так вийшло, він молодець, але на наступному зборі ми розберемо помилки і зрозуміємо, хто винен у цьому голі.

Ярмоленко дуже важливий гравець, капітан, який завжди веде команду вперед. Після невеликої паузи він вийшов на поле і старався, як і решта футболістів. Він як вино – з роками стає сильнішим і кращим.

Подивимося що буде далі. Попереду дві гри проти Шотландії – це два дуже складні матчі, на виїзді проти Вірменії також буде непросто. Буде інтрига до останньої хвилини.

Загалом ми виконали завдання на 50%. Тому що головне завдання було вийти на чемпіонат світу, але ми не вийшли. Але у Лізі націй ми залишилися на першому місці. У нас могло бути дев’ять очок, а могло бути шість. Тож це закономірний результат, дві команди хотіли перемогти", – розповів Миколенко у коментарі YouTube-каналу УАФ.

Нагадаємо, що вже у вересні збірна України проведе свої наступні матчі у рамках Ліги націй, а першим суперником буде Шотландія.