Перед поєдинком з підопічними Олександра Петракова збірна Ірландії вже зіграла 1 тур у Лізі націй, у якому поступилась Вірменії (0:1). Натомість "синьо-жовті" лише стартували в розіграші.

Петраков виставив на матч експериментальний стартовий склад. У порівнянні з минулою грою збірної України проти Уельсу у фіналі плей-офф відбору на ЧС-2022, на поле вийшли одразу 10 інших гравців. Незмінним залишився лише Віталій Миколенко.

Вже з перших хвилин ірландці почали пресингувати поблизу наших воріт. Робінсон міг відкрити рахунок на 3-й хвилині, однак Лунін врятував. А незабаром український голкіпер Реала ледь не привіз гол у власні ворота.

На 37-й хвилині Качараба забив ефектний м'яч у ворота "зелених" після пасу від Довбика, однак арбітр скасував його через офсайд форварда дніпрян. По перерві Циганков замінив на полі Зубкова й вже незабаром прямим ударом зі штрафного майже від бокової лінії визначив долю матчу – 1:0.

У паралельному поєдинку Шотландія переграла Вірменію з рахунком 2:0. Тож, "синьо-жовті" та шотландці здобувають по 3 бали. У Вірменії теж три бали, але на гру більше. Останню сходинку посідає Ірландія (2 матчі, нуль очок).