"Не пам'ятаю, коли я мав два тренування на день, тому трохи втомився. Попереду у нас двостороння гра – тренування із підвищеною відповідальністю.

Готуватимемося до неї як до повноцінного матчу, оскільки це останній спаринг перед поєдинком із Шотландією. Тож буде бій між двома командами. Ми приїхали сюди не засмагати, а працювати і досягати результату, якого ми прагнемо. А ми намагаємось вийти на чемпіонат світу.

Шотландія – це силовий футбол, стандарти, можна сказати, біг туди-сюди. Гарний футбол, люблю такий. В Англії за півроку я отримав досвід подібної роботи, хоча нам іноді доводилося закриватися та утримувати рахунок, тож не кожна гра була такою. Подивимося після матчу, чи знадобився мій досвід у Евертоні.

Незалежно від підсумкового рахунку, я знаю, що кожен гравець, кожна людина з медперсоналу, преси віддаватимуться і робитимуть все заради перемоги", – сказав Миколенко в коментарі УАФ.

Нагадаємо, що українець приєднався до лав збірної України після неймовірної другої частини сезону в Евертоні. Миколенко неодноразово отримував високі бали за матчі та нещодавно його гол визнали найкращим у складі "ірисок" в поточному сезоні.

До слова, збірна України проведе стиковий матч кваліфікації ЧС-2022 проти Шотландії вже 1 червня.