"Добре, що у футболістів української збірної була можливість виїхати з країни. Деякі з них кілька тижнів проводять тренувальний збір. Вони грали з Шахтарем і Динамо.

Ще у них є ще 9 або 10 хлопців з усієї Європи, які приєднаються до команди. Вони будуть готові на 100 відсотків, як і ми. Ми відправляли людей на всі три товариські матчі українців, щоб подивитися, як вони грають. Були залучені лише хлопці з України, багато з них не потраплять у фінальну заявку на ці матчі.

У нас буде уявлення щодо певних моделей гри суперника, але все може змінитися, коли будуть грати Зінченко, Миколенко, Яремчук та Ярмоленко. У них хороша команда, як технічно, так і тактично. Вони грають першим номером і приїдуть перемагати.

Усі кажуть, що вони будуть дуже мотивовані. Але ви побачите, що наші хлопці також будуть мотивовані потрапити до Катару. Такій країні, як Шотландія, важко потрапити на чемпіонат світу. Я, мій штаб та мої гравці сповнені рішучості бути там.

Війна в Україні не вплине на гру. Це футбол. Всі в Європі виявили велику солідарність з Україною. У нас була гра проти Польщі, де ми зібрали для них велику суму грошей. Ми знаємо, що ситуація в їхній країні жахлива. Але це футбол. Вони хочуть перемогти, ми хочемо перемогти. Я думаю, що це буде хороша гра", – цитує Кларка Heraldscotland.