"Щоденно зранку представники клубу збираються у волонтерському штабі, там формуємо плани на день. Допомагаємо армії, лікарням, внутрішньо переміщеним особам. У процесі спілкуюся з нашими воїнами – у них величезне налаштування і готовність до боротьби.

Місцеві мешканці та бійці територіальної оборони налаштовані дуже серйозно. Рівень патріотизму – величезний. Чимало наших фанатів пішли добровольцями у Збройні Сили України. Робота налагоджена і кожен адекватний мешканець міста працює на перемогу України.

Коли востаннє спілкувався з рідним батом Василем, який мешкає в росії? На початку активних бойових дій. Написав йому про те, що відбувається в Україні, а у відповідь отримав якісь нісенітниці. Більше не підтримуємо стосунків. Взагалі я не розумію росіян. До останнього не вірив, що цей напад відбудеться.

У росії в людей викривлене бачення ситуації – і все завдяки телевізору. У Владивостоку мешкає мій двоюрідний брат. Так він взагалі такі дурниці казав мені, що соромно їх повторювати.

Розписав Василю все те, що було насправді, жодних вигадок. У відповідь він написав: "Брате, вибач, це політична війна. Ні я, ні ти нічого не зможемо зробити. Вам показують одне, а нам – інше". Тоді питаю його: "Васю, ти з глузду з’їхав? Що у нас показують? Я живу у цьому. Знаю про війну не з чужих слів", – розповів Мазур в інтерв'ю "Футбол 24".

Україна вже 83 дні чинить героїчний опір та відкидає російських окупантів з наших територій.