На старті матчу Лунін впевнено забрав дальній удар суперника. І уже в наступній атаці Реал відкрив рахунок. Родріго самотужки обіграв чи не всю оборону Кадіса і відпасував на Маріано, який вразив порожні ворота.

Господарі притиснули невмотивованих гостей зі столиці. Лише розкішні дії Луніна рятували "вершкових" від пропущеного голу. В одному з епізодів Андрій красиво відбив удар Ідріссі, який вибігав на побачення з українцем.

Та все ж Кадіс зміг відновити паритет. Після пострілу від Собріно м'яч зрикошетив від Мілітао і, зачепивши поперечку, перетнув лінію – без шансів для Луніна.

По перерві перевага господарів була ще більшою. Та український голкіпер упіймав кураж. Андрій зробив кілька ефектних сейвів. Зокрема, Лунін парирував пенальті. Воротар сфолив на Негредо, але зміг реабілітуватися, парирувавши удар постраждалого з 11-метрової позначки.

Тож у своєму другому поєдинку за Реал у Ла Лізі Лунін став найкращим гравцем матчу. Саме українець дозволив мадридцям уникнути поразки від Кадісов – 1:1.