Матч Вест Хем – Манчестер Сіті стартує у неділю, 15 травня, о 16:00 за Києвом. Олександр Зінченко їде в гості до Андрія Ярмоленка, якого іспанські ЗМІ активно сватають в іспанський гранд. Обидві команди вирішують серйозні турнірні завдання. Якщо "містяни" перебувають на відстані витягнутої руки від чемпіонського титулу, то "молотки" ще мають хороші шанси зачепитися за єврокубки.

З лігочемпіонівськими амбіціями Вест Хема було покінчено після поразок від прямих конкурентів – Челсі та Арсенала. Останньому лондонці поступилися якраз у рідних стінах. Щоправда у поточному сезоні команда Мойєса має позитивний досвід гри з Ман Сіті, адже саме Вест Хем вибив Зінченка та компанію з Кубка ліги у жовтні минулого року.

Підопічні Гвардіоли у разі гостьової перемоги фактично забезпечать собі черговий титул. "Містяни" не лише випереджають Ліверпуль на три очки, але й володіють кращою різницею забитих і пропущених, ніж найближчий переслідувач (+7). Після фатальної поразки від Реала Сіті знищив Ньюкасл (5:0) та Вулверхемптон (5:1), тож з формою у команди все в порядку.

Саме Манчестер вважається безапеляційним фаворитом матчу, на думку надійного букмекера FAVBET. Коефіцієнт на перемогу гостей – 1.43. Натомість сенсаційний тріумф Вест Хема оцінюється у 7.90. На нічию ставлять 5.00. Зустріч обіцяє бути результативною: тотал більше як 2.5 становить 1.55, тотал менше ніж 2.5 – коефіцієнт 2.48.