Серія А. 34 тур

Венеція – Аталанта – 1:3

Голи: Чрнігой, 81 – Пашаліч, 44, Спата, 47, Мурієль, 63

Торіно – Спеція – 2:0

Голи: Лукіч, 4 (пен.), 69

Український легіонер Аталанти Руслан Маліновський не потрапив до заявки на матч проти Венеції. Півзахисник отримав травму під час поєдинку з Вероною.

Аталанта програла три попередні матчі і нарешті змогла перемогти аутсайдера Серії А. Наприкінці першого тайму відзначився Пашаліч, який ідеально зіграв на підборі після потрапляння м'яча у поперечку.

Одразу після перерви Спата подвоїв перевагу, забивши головою. Розгромним рахунок зробив Мурієль. Проте під завісу матчу Венеція відіграла один м'яч. Організували його гравці, які вийшли на заміну: Нсаме віддав розкішний пас на Чрнігоя, а той пробив у ближній кут.

Аталанта перемогла з рахунком 3:1 і має у своєму активі 54 очки, посідаючи 8-е місце. Натомість Венеція залишається на дні таблиці з 22-ма балами. Від рятівного місця команда відстає на 6 очок.

На матч проти Торіно Віктор Коваленко вийшов у стартовому складі та провів усі 90 хвилин. Вже на 6-й хвилин для Спеції все пішло не за планом. Ерліч привіз пенальті, який реалізував Лукіч. А у другому таймі сербський півзахисник Торіно оформив дубль.

Спеція опинилася на 15-му місці з 33-ма балами, а Торіно перебуває на 11-й позиції та має в активі 43 очки.