"Я хотів би висловити співчуття Україні та усім українцям. Уявляю, наскільки складно зараз вашому народу. Разом зі своєю сім'єю я довго думав, яким чином можу допомогти вашій країні та чим можу бути корисний.

Спершу ми перераховували гроші, брали участь у протестах проти цієї війни на вулицях, намагалися привертати увагу до проблеми у соцмережах та усіх можливих інформаційних платформах. Це все були хороші рішення, однак я розумів, що слід зробити щось ще. Тому вирішив надати у користування свій дім у Фінляндії українським біженцям.

Одного дня зі мною зв'язалася жінка, яка розповіла про сім'ю з України, що вирушила у Фінляндію. Я подумав, що можу стати у нагоді, тому запропонував свою квартиру українці з хлопчиком та дівчинкою. На цьому я не зупиняюся і прагну допомагати й надалі – розумію, як складно почувати себе безпорадним у чужій країні. Читаю новини, переглядаю фото та відео з України і це неабияк засмучує мене. Українці не заслуговували на таке жахіття.

Діти сильно сумують за своїм батьком, який залишився в Україні. Мені дуже приємно бачити усмішки на їхніх обличчях і я почуваюся щасливим, коли хоч чимось можу їм допомогти", – сказав Спарв у інтерв'ю Футбол24.