"Саня – нормальний пацан, хоч і зі специфічним характером. Він завжди відстоював свою точку зору, молодець. Алієв зробив правильний вибір, він демонструє своїм прикладом. Нехай у нього щось раніше могло не вдаватися, але тут Сашко показав себе, яким він є насправді.

Рому Зозулю я знаю з дитинства. Недавно з ним спілкувався. Це Людина з великої букви. Якщо ж вести мову про його ставлення до України, то це взагалі… Навіть до 2014-го Батьківщина для Роми означала дуже багато. Потім він почав відкривати фонди, зараз віддає багато своїх коштів і бореться за Україну.

Ярмолу я знав не так добре, як Зозулю, однак він теж молодець. В Андрія був непростий період в клубі, та він знайшов у собі сили не лише грати, а й робити дуже багато корисного для України. Ярмоленко – людина такого масштабу, що з нього беруть приклад і до нього прислуховуються.

Як я відреагував на вчинок свого екс-тренера Юрія Вірта, який продав свою медаль? Я не здивувався цьому вчинку. Це людина-патріот. У Вереса шалені вболівальники, величезні патріоти. Юрій Миколайович завжди і у всьому їх підтримує. У Рівному взагалі 99,99% людей, які готові віддати усе за нашу Україну. І Вірт один із них", – розповів Пінчук у інтерв'ю "Футбол 24".