"Мені абсолютно не цікаво, що в цього народу в голові. Вони агресії породжують, вони за цукор борються там. На них повісили величезний пакет санкцій і, дякувати Богу, вони продовжуються. Я сподіваюся, що вони продовжуватимуться. Я сподіваюся, що ця країна буде ізольованою від усього світу.

Мені здається, що вони егоїстичніше мислять і, можливо, переживають за якісь свої моменти. Хтось за банківські рахунки, хтось за те, що не зможуть подивитися чемпіонат світу. Вони мають свої примітивні проблеми. Проблеми, які не поставиш на чашу терезів і, хоча б приблизно, не зважиш на те, з чим стикається український народ.

А те, що вони зомбована "велика могутня держава" – їй років 20 усе це на думку вливали за допомогою телевізора. Бачили ми цю всю велику, бл*дь, армію. І цей мотлох, який ступив на нашу землю", – зазначила Влада в інтерв'ю Денисов Time.

Нагадаємо, що в Україні розпочався 43-й день наступу рашистів. Українці продовжуть вести боротьбу на всіх фронтах, щоб показати світу всі жахи цієї війни.