"Чи переможемо ми? А в нас іншого виходу нема. Поясню чому. По-перше, українська армія зруйнувала міф про сильну і непереможну російську армію.

Кожен із російських солдатів – найманець, який, щоб йому не розповідали, розуміє, що прийшов на чужу територію. Він бачить звірства, що відбуваються, він бачить, що йому поставлено завдання і він воює за гроші. Кожен із нас захищає свої сім'ї, дітей, свою країну та майбутнє наших дітей. Порівняйте – воювати за гроші та воювати за дітей, за їхнє майбутнє.

Ось це називається дух. Люди готові віддати своє життя. За гроші ніхто своє життя не віддаватиме, я маю на увазі росіян. Яка б у них потужна армія не була, якою б гарною не була техніка – дух, який присутній в українців, бо ми знаходимося на своїй землі, ні на кого не нападаємо, ми захищаємо наших дітей, їхнє майбутнє, ні в якого агресора немає шансів, як би тяжко не було.

Я неодноразово чув висловлювання: "Ми помремо, але на коліна не станемо". Чи виграємо ми? У мене навіть немає сумніву, навіть думки немає про те, що ми не виграємо. Ми виграємо однозначно, ми на своїй території, ми виборюємо наших дітей, правда на нашому боці. Ми боремося за нашу свободу, за наше майбутнє, – сказав Кличко в інтерв'ю Гордону.

Нагадаємо, що 24 лютого росія здійснила повномасштабний напад на Україну. Наші воїни гідно захищають кожен клаптик землі та відбивають ворога.