"Кожна людина має право на свою думку. Комусь подобається Рой Джонс, комусь Олександр Усик, а комусь Тайсон Фʼюрі.

Хижняк на сьогодні у такому темпі, у якому він веде поєдинок, теж своєрідний талант. І він кожен поєдинок так веде, але всі кажуть, що все дуже просто. І бразилець теж думав, що просто. А вони хай вийдуть і побоксують, якщо вже так просто.

Скільки захисних дій Хижняк зробив у чвертьфінальному бою. Враховуючи, що він веде жорсткий бокс на середньо-ближній дистанції. Кожен має право на свою думку. Я вважаю, що в нього є стиль, завдяки якому він перемагає, і дай йому Боже далі перемагати.

Так, можна і за цієї ситуації щось робити краще, він так і робить, багато працює над захистом, враховуючи помилки, які бувають. За такого щільного поєдинку з хорошим боксером, він дуже мало ударів пропустив.

Сашко – срібний призер попередньої Олімпіади. Він важко працював і їхав сюди за медаллю і бажано за золотою", – сказав Сосновський Суспільне Спорт.

Нагадаємо, що Олександр Хижняк вийшов у півфінал і гарантував собі медаль Олімпіади-2024. У битві за вихід у фінал він зустрінеться з дворазовим олімпійським чемпіоном Арленом Лопесом з Куби.

Бій Хижняк – Лопес відбудеться в неділю, 4 серпня, о 18:22 за Києвом.