"Мені подзвонили щодо спарингу з Усиком, і я двічі не думав. Сказав: "Так, без проблем – це досвід на все життя".

Я був сам по собі – дійсно не думав, куди я йду. Сидів у центрі Києва. Для спарингів треба було їхати у глуш, у сільську місцевість. Там стояли три хатини – справді відокремлене, таємниче місце. Ми зайшли у маленьку кімнату позаду будинку – ринг був крихітним.

Те, що він розміщує у своїх соціальних медіа, схоже на те, як він займається своїми справами – він трохи жартівник, але як тільки виходить у ринг – вмикається, і це не та людина, з якою можна гратись.

Ф'юрі – особливий.. Якщо ти у нього таборі – він ставиться до тебе як до свого. Він приймає тебе. Він справді багато зробив для мене як особистості та як боксера. У нас було кілька хороших розмов – він дав мені пару добрих порад.

Ф’юрі може змусити тебе робити те, що він хоче – це досить особливо. У нього є метод проти усього, і знову ж таки – він дуже, дуже адаптивний.

З Усиком ми завжди бачили, що він феноменальний тактик і технічний боксер. Але з Ф’юрі, кого б проти нього не поставили – він адаптується до нього, і він придумає щось, щоб перемогти", – сказав Томпсон talkSPORT.