"Якщо Ф'юрі отримав розсічення п'ять років тому в бою з Отто Валліном, а рана знову відкрилася у тому ж місці, то вона не зажила належним чином. І тепер у цьому місці подвійний розтин.

Навіть повертаючись через 100 днів, що є основною рекомендацією щодо того, коли вам слід битися знову після загоєння рани, він ризикує, що вона знову відкриється в бою проти Усика.

З віком ваша шкіра втрачає еластичність та колаген, тому вам стає набагато легше отримати розсічення. Ф'юрі зараз 35 років, і йому знадобиться майже вдвічі більше часу, щоб відновитися, ніж людині, якій 20.

Це викличе у нього проблеми, і я особисто думаю, що розсічення відкриється у наступному бою. І як боксер, він це добре усвідомлюватиме. Сподіваюся, він не панікуватиме з цього приводу і захищатиме своє око, тому що найперше, що Усик захоче зробити, це вийти і завдати удару в це око... Ф'юрі зазвичай тримає руки низько і показово. Я не думаю, що ми побачимо щось цього разу. Думаю, Тайсон матиме дуже жорсткий захист", – сказала Морріс у коментарі для talkSPORT.

Нагадаємо, "Циганський король" отримав друге розсічення під час спарингу з Агроном Смакічі у лютому цього року.