"Розсічення виникають там, де їх раніше не було. Тому не можна знати, чи відкриється воно. Зіткнення головами, лікті, що завгодно, називайте що захочете – це може статися.

Я не думаю, що воно якимось дивовижним чином відкриється, коли вони разом будуть на рингу. Для цього знадобиться удар головою, ліктем, удар кулаком, щось ще, що може цьому посприяти.

Це може відбутися у будь-якому бою, тому я не впевнений, що це фактор. Ви знаєте, якщо розсічення трапиться – тоді вже буде фактором, але зараз воно зажило і не має значення.

Схуднення Ф’юрі? Це може мати сенс. Є сенс у тому, щоб бути легшим. Він не захоче носити з собою зайву вагу, додатковий багаж, який зазвичай йому потрібен у боях проти Вайлдера чи когось іншого, більш фізичних хлопців.

Я думаю, він розуміє, що це буде спринт. Від початку і до кінця. І я думаю, що він хоче переконатися, що він зможе витримати це. Вага, яка йому потрібна, щоб не відставати від хлопця, якого він називає середньоваговиком.

Знаєте, я думаю, що він також хоче бути частково середньоваговиком. Це має сенс", – сказав Анбер Ютуб-каналу Second Out.