"Для перемоги Усику потрібна багатошарова стратегія. Можна сказати, що Усик має перебоксувати Тайсона Ф'юрі, і я не скажу нічого проти. Насправді він це, напевно, й очікує. Але чи зможе він протидіяти "фізиці" Тайсона Ф'юрі? Як ти це подолаєш?

Потрібно більше використовувати свої ноги. Ми знаємо, що Усик робить це і здатний на це, але наскільки хороші ноги Усика в його віці? Вони виглядали трохи підозрілими в бою з Дюбуа. Особисто я вважаю, що проблемою в бою з Дюбуа був вологий ринг, але це все одно предмет для дискусій, який потрібно враховувати.

Я скажу вам так... Якщо Усик переможе, то стане найкращим супертяжем у цій ері! Він побив Джошуа двічі, і припустимо, він поб'є Ф'юрі. Він не бився з Вайлдером, але Вайлдер наразі зник. Якщо він зробить це, він стане...

Я ось знову думаю про цитату Тайсона Ф'юрі, що такі бійці як Усик не побили найкращих супертяжів. Рой Джонс ніколи не виходив у ринг із Ленноксом Льюїсом. Девід Хей спробував себе в рингу з Володимиром Кличком, але програв. Евандер Холіфілд, найкращий крузер в історії, який перейшов у надважкий дивізіон, він не став найкращим супертяжем своєї ери. Леннокс Льюїс був найкращим у тій ері.

Тож якщо Усик виграє цей бій, він стане найкращим у цій ері. Він стане єдиним крузером, який виграв абсолютне чемпіонство в суперважкій вазі, так само як і Холіфілд, але насправді він стане найкращим супертяжем цієї ери, і зробить це першим в історії", – цитує Пола Маліньяджі vRINGe з посиланням на ProBox TV.