"Звичайно, Усик спробує відкрити розсічення Ф'юрі в бою 18-го травня. Але чи виб'є він Тайсона з колії? У нього було ще гірше розсічення під час бою проти Отто Валінна, але він тоді переміг попри все.

У Тайсона завжди є три плани на бій і, що важливіше, у нього велика витривалість. Хочу сказати одну річ про Ф'юрі: якщо він побачить найменшу тріщину в обороні, або якусь слабкість, він цим скористається. Ось чому цей бій буде таким захопливим.

З іншого боку, Усик побачив деякі недоліки Тайсона в бою з Нганну і може їх використати. Я впевнений у цьому. Усик – чудовий суперник. Хлопець б'ється на високому рівні з аматорських часів.

Все ж Дюбуа показав його ахіллесову п'яту. Усик ніколи не зможе позбутися цього. Даніель тоді майже впорався зі своїм завданням. Так що я думаю, що Тайсон нокаутує його, так само як я колись передбачав, що він нокаутує Вайлдера. Мені дуже хочеться, щоб він зробив це.

Ф'юрі зупинить Усика, але це буде захопливий бій. У нас є два непереможні бійці, і 18-го травня ми дізнаємося, хто кращий", – цитує Воррена Sky Sports.

Нагадаємо, бій Усик – Ф'юрі за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі відбудеться 18-го травня у Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. На кону вперше в історії стоятимуть 4 паски. Леннокс Льюїс був останнім абсолютом у хевівейті, він володів трьома титулами ще у минулому столітті (1999 рік).