"Схоже, що всіх влаштовує сучасне суддівство, і люди опираються змінам. Чим більше висококваліфікованих суддів у нас працюватимуть разом, то краще. Припустимо, відразу у двох суддів, які працюють на одному поєдинку, видався поганий день. Тоді результат бою вирішується з рахунком 2:1 за поганими картами. Але якщо це станеться за шести суддів, переможе правильний боєць із рахунком 4-2.

Легко сказати, що судді мають бути найкращими, коли щось іде не так. Але чому б не запросити шістьох найкращих суддів у світі, які були найбільш послідовними, для такого масштабного чемпіонського бою, як Усик – Ф'юрі. Чому б не дозволити їм обслуговувати ці важливі бої? Наявність трьох суддів створює дуже тонку грань між правильним результатом і катастрофою. Йдеться про найбільший бій в історії, і розбіжності можуть дуже сильно нашкодити", – цитує Маурісіо Сулеймана Boxing Scene.

Нагадаємо, бій Усик – Ф'юрі за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі відбудеться 18-го травня у Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. На кону вперше в історії стоятимуть 4 паски. Леннокс Льюїс був останнім абсолютом у хевівейті, він володів трьома титулами ще у минулому столітті (1999 рік).