Представник ЕйДжея впевнений, що у випадку поразки Олександра Усика в першому поєдинку проти "Циганського короля", українець не отримає реванш. Натомість Джошуа матиме шанс повернути собі титули.

"Я ніколи не думав, що зможу сказати вам, мовляв, я не найвпливовіша людина в боксі. Але зараз це не я, а Туркі Аль аш-Шейх, його Високоповажність, який має неймовірне бачення боксу. Його пристрасть до боксу неймовірна, і він найбільший фанат, якого я коли-небудь зустрічав.

І все, чого він хоче, – це наймасштабніший бій. Отже, Ф’юрі б’ється з Усиком, у них є угода про два бої. Якщо Тайсон Ф’юрі переможе Усика в цьому першому поєдинку, увесь світ скаже: "Будь ласка, не проводьте другий бій", – сказав Хірн в інтерв'ю YouTube-каналу Piers Morgan Uncensored.

Нагадаємо, бій Усик – Ф'юрі за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі відбудеться 18-го травня у Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. На кону вперше в історії стоятимуть 4 паски. Леннокс Льюїс був останнім абсолютом у хевівейті, він володів титулами ще у минулому столітті (1999 рік).